Web Service Award Wordpress Themes

Möt vinnarna

Fredagen den 17 mars 2017 ordnade Web Service Award ett event med vinnarna av 2016 års Web Service Awards. Vinnarna har röstats fram i Sveriges största webbplatsundersökning med över 150 000 besökare, vilket gör priset unikt. Här är det inte proffs som tyckt till utan de som webbplatserna faktiskt vänder sig till — besökarna.

Eventet spelades in med hjälp av våra utmärkta sponsorer, webbyråerna bakom vinnarna. Nedan kan du se de olika filmerna på vinnarna.

Klipp


Arla


Lyssna på Andreas Westling, digital produktägare och David Bodén, senior business digital developer från Arla.se dela med sig av framgångsfaktorerna bakom den prisbelönta webbplatsen Arla.se. Du får även följa med på Arlas digitala resa. David och Andreas delar även med sig av vad som är det vanligaste sökordet på arla.se.

Arla.se är vinnare i kategorin Information & Service, Web Service Award . Filmen är från Web Service Award event Möt vinnarna av Web Service Award 2016.

Stort tack till Valtech (Arlas webbyrå) och EpiServer (CMS leverantör till Arla.se)


Arbetsmiljöverket


Arbetsmiljöverket utsågs till vinnare av bästa webbplats inom samhällskommunikation i Web Service Award. Lyssna på Greta Svensson, Kommunikationschef, Magnus Moström och Emelie Östergren lysande föredrag på eventet Möt vinnarna av Web Service Award 2016.

Vad tycker deras besökare om webbplatsen? Vad har de lärt sig under resan? Saker man bör tänkta på? Hur ser de på sin organisation? Vad är Barbapappa-torsdag? Hur tänker de jobba för att vinna även nästa år.

Stort tack till AV.se digitala partners: DevCore (webb/teknikbyrå) och Episerver (CMS-leverantör).


Martin & Servera


Hur kommer det sig att Martin och Servera är vinnare av bästa intranät i Web Service Award för andra året i rad?

Tobias Mossop, intranätansvarig, berättar öppehjärtat av hur de arbetar med internkommunikation och sitt intranät. Vad funkar och funkar inte för dem? Vad tycker användarna om Dagens fråga? Hur ser de framåt?

Stort tack till NetRelaton (Martin och Serveras digitalabyrå) och EpiServer (CMS-leverantör)


Länsförsäkringar


Länsförsäkringar försvarade sin tidigare utmärkelse som bästa mobilalösning för sin mobilapp i Web Service Award. Hur kommer det sig att LF lyckats så bra med sin mobilapp? Hur jobbar de för att göra den bättre och behålla sin topposition?

Matilda Ringström och Tove Fasth delade med sig av resultatet och hur de arbetar inom LF med sin app.

Stort tack till ScreenInteraction (Länsförsäkringars digitala partner)


Hööks


Hööks Hästsports webbplats hook.se blev vann utmärkelsen bästa webbplats inom E-handel i Web Service Award 2016. Utmärkelsen bygger på besökarnas/kundernas åsikter.

Nu kan ni se videon från eventet Möt vinnarna av Web Service Award 2016 där Robert Kindstrand, E-handelschef, delar med sig av vad som gör att Hooks.se har sån hög andel nöjda kunder/besökare på sin webbplats och vad de gör framåt för att bli ännu bättre.

Sponsorer


Episerver
Episerver driver utvecklingen för digitala kundupplevelser – med Nordens mest använda plattform för digital marknadsföring, e-handel och innehållshantering gör vi det enklare att nå resultat på webben.


Devcore Logotyp
DevCore är premiumpartner till Episerver och Guldpartner till Microsoft, vi har grymt duktiga och trevliga konsulter med fokus på utveckling i Episerver, SharePoint och Salesforce. Vi har på våra c:a 35 anställda dessutom mycket låg personalomsättning och mycket hög kompetens för integrationer och avancerad utveckling.


NetRelations Logotyp
NetRelations hjälper dig att ta rätt position i den digitala förändringen. Med design som metod och kundupplevelsen i fokus utmanar vi föråldrade strategier och formar nya digitala affärsmöjligheter. Dessa förverkligar vi med en teknisk leverans i världsklass.


Screen Interaction
Creating innovative solutions that affect people’s daily life and transform businesses in a fast changing world.


Valtech Logotyp
Vi brinner för att skapa nya digitala tjänster och upplevelser. Vårt mål är att tillföra något värdefullt både för användaren och för din verksamhet. Gör livet enklare och din affär mer lönsam!


StockholmsHandelskammare