Anmälan till utbildning


Grundkurs

Google Analytics – 26 oktober 2017

Vad gör man egentligen med alla siffror? Statistikverktyget ger dig många svar, men hur ska du tolka dem? Vad kan du egentligen få reda på? Med hjälp av kunskapen om hur du ska tolka siffrorna kan du förbättra din webbplats, öka din försäljning och effektivisera ditt arbete.

Välkommen till en grundutbildning i Google Analytics. En heldag riktad till dig som inte tidigare jobbat med Google Analytics eller nyss har börjat använda dig av statistikverktyget. Vi går igenom grunderna i hur du använder verktyget, hur du läser av siffrorna och trafiken på din sajt och ger dig handfasta tips på hur du kan optimera din användning för att få fram viktiga nyckeltal för er sajt.

Under utbildningen tittar vi på statistik från din sajt och praktiserar det vi har lärt oss. Därmed kan vi tillsammans kombinera WSA:s 17 åriga kunskap om webbplatsbesökare med dagsfärska siffror från din sajt.

Utbildningen utförs i en mindre grupp deltagare för att säkerställa tid för diskussion och frågor. Utbildningen sker centralt i Stockholm.

Mer information om utbildningen kommer.