Utbildningsdag i Google Analytics – 26 oktober


Vad gör man egentligen med alla siffror? Statistikverktyget ger dig många svar, men hur ska du tolka dem? Vad kan du egentligen få reda på? Med hjälp av kunskapen om hur du ska tolka siffrorna kan du förbättra din webbplats, öka din försäljning och effektivisera ditt arbete.

Vi erbjuder en grundutbildning i Google Analytics. En dag riktad till dig som inte tidigare jobbat med Google Analytics eller nyss har börjat använda dig av statistikverktyget. Vi lämnar tekniken och koncentrerar oss på grunderna och hur du kan använda verktyget, hur du läser av siffrorna och trafiken på din sajt och ger dig handfasta tips på hur du kan optimera din användning för att få fram viktiga nyckeltal för er sajt.

Under utbildningen tittar vi på statistik från din sajt och praktiserar det vi har lärt oss. Därmed kan vi tillsammans kombinera WSA:s mer än tioåriga kunskap om webbplatsbesökare med dagsfärska siffror från din sajt.

  • Grunderna i Google Analytics
  • Genomgång av menyer och funktioner
  • Avancerade segment och filter
  • Uppföljning av kampanjer
  • Uppsättning av mål

I slutet av dagen så ser vi till att du får en dashboard med relevant data för er. Du går hem med något du omedelbart har nytta och glädje av!

När: Torsdag 26 oktober
Tid: 9:00-16:00, Registrering med kaffe 08.30.
Plats: Central hotel, Vasagatan 38, Stockholm
Pris: 6 900 kr exkl. moms (Om ni är fler från samma företag/organisation är priset 6 200kr/övriga deltagare exkl. moms)
Sista anmälningsdag: 20 oktober 2017