Få ett vinnande intranät – Frukostseminarium 27 november – Fullbokat


Frukosten är fullbokad!

Funderar ni på att förbättra ert intranät? Eller göra om ert intranät? Finns planer för att införa Office 365 eller andra förändringar runt den digitala arbetsplatsen. Då är detta frukostseminariet till för dig!

 

Tisdagen den 27 november ordnar vi på Web Service Award tillsammans med Altran ett frukostseminarium om intranät med oss har vi Swedish Match, 2017 års vinnare av Web Service Award-utmärkelsen för bästa intranät. Passa på att ta chansen att komma och lyssna på en som har lyckats med sitt intranät!

 

När? Tisdag 27 november, kl. 08:00-09:35

Var? The Park, Sveavägen 98 2 tr., Stockholm

Pris? Gratis (No show avgift 500 kr)

Obs det är begränsat antal platser så vi kan inte ta emot fler än två per företag

Frukosten är tyvärr fullbokad.!

 

Program

08:00-08:30 Registrering och frukost

08:30 -08:35 Inledning

08:35-09:05 Hur mår Sveriges intranät? – Pierre Du Rietz, Web Service Award

09:05-09:35 Case: Swedish Match – Rikard Spålseus

09:35-10:00 Mingel

 

Om föredragen

Hur mår Sveriges intranät? – Pierre Du Rietz, Web Service Award

Många av Sveriges intranät står inför stora förändringar, t ex kommer O365 och den digitala arbetsplatsen ge stor påverkan på intranäten. Men hur rustade är intranätorganisationerna inför detta? Hur mår intranäten idag? Vad tycker användarna och intranätansvariga om sina intranät? Vad fungerar bra och vad fungerar mindre bra? Hur arbetas det med intranäten? Hur digitalt mogna är användarna?

Pierre Du Rietz på Web Service Award kommer svara på detta och mer. Till sitt föredrag har han med sig rykande färska åsikterna från intervjuade intranätansvariga och rösterna från 62 715 intranätanvändare från 50 intranät.

 

Gå med strömmen – Rikard Spålséus, Swedish Match

Swedish match har byggt sitt prisbelönta intranät kring devisen Gå med strömmen. Rikard tar upp hur man lyckas med sitt intranät genom att anpassa sig till människors beteenden istället för att anpassa användarna till intranätet.

Några tänkvärde tankar som Rikard tar upp är att idag vet människor hur man använder Facebook, Google och YouTube. Detta är gemensamt för oss alla. Och när det gäller att arbeta med dokument, vet vi hur man lägger dem i mappar.

Men när det gäller intranät är denna mycket värdefulla kunskap oftast värt ingenting för att vi ska skicka artiklar med komplicerade publiceringsverktyg, söka genom att välja raffinerade parametrar och vi ska lägga till metadata i våra dokument istället för att lägga dem i mappar.

Och innan vi börjar använda intranätet behöver vi träning och en manual.

Är det här verkligen sättet att göra det på, eller kan vi gå med strömmen?

 

Frukostseminariet sponsras av

Altran förenklar vardagen för användarna. Vi ökar medarbetarproduktiviteten genom mobila digitala arbetsplatser och intranät. Vi släpper lös kraften i SharePoint och Office 365!