WSA-dagen 30 januari: Från Nystart till Guld!


För nittonde året i rad arrangerar vi Web Service Award (WSA) dagen den 30 januari 2019 på Nalen i Stockholm. WSA-dagen är Sveriges äldsta årliga webbkonferens.

 

På WSA-dagen möts över 200 webb- och intranätansvariga från olika företag och organisationer. Dagen kommer att bestå av intressanta föreläsare som tar upp de senaste trenderna varvat med intressanta case.

Dagen avslutas med WSA-galan då vi presenterar de webbplatser och intranät som har högst andel nöjda besökare/användare. Av dessa så så utses en i varje kategori till vinnare av den åtråvärda Web Service Award-utmärkelsen. Den enda utmärkelsen som bygger på det som borde vara viktigast, vad besökarna tycker om webbplatsen eller intranätet.

Läs mer och anmäl dig här >>

Se programmet för WSA-dagen här >>

Se talarna på WSA-dagen här >>