Utvärdering av WSA-dagen 2021


Den 27 januari 2021 höll vi på Web Service Award för 21 året i rad vår traditionella WSA-dag. Som tidigare år så bjöd dagen på intressanta föreläsningar om webbplatser och intranät. Dagen avslutades även med utdelning av de åtråvärda WSA-utmärkelserna för bästa webbplatser och intranät. Ett pris som bygger på besökarnas åsikter. Men nytt för i år var att vi fick köra dagen digitalt via ZOOM.

Vad blev då resultatet? Eftersom vi arbetar med utvärderingar och undersökningar så frågar vi förstås deltagarna om hur de uppfattade WSA-dagen [Se programmet mm här >>]. Resultatet blev väldigt positivt.

  • Publikrekord!
  • All-time high betyg på föredragen
  • 98 procent av deltagarna skulle rekommendera andra att delta

Läs mer om utvärderingen av WSA-dagen på WSA-bloggen: https://blogg.webserviceaward.com/2021/02/12/utvardering-av-wsa-dagen-2021/