Webbinar 24 mars 2021: Hur mår Sveriges Intranät?


Välkommen till Web Service Awards webbinar om trendrapporten Hur mår Sveriges intranät.

Under webbinaret kommer Pierre Du Rietz, Web Service Award att gå igenom resultatet och slutsatser från den nyss släppta rapporten: Hur mår Sveriges intranät 2020. Grunden för rapporten är Web Service Awards årliga trendundersökning där intranätansvariga på företag, statliga verk, kommuner, regioner och organisationer svarat på frågor om hur de arbetar, kvalitén, innehåll och hur de ser på framtiden med sina intranät. Under webbinaret går vi igenom de viktigaste som kommit fram från undersökningen. Det kommer även finnas utrymme för frågor.

När? Onsdag 24 mars, kl. 09:00-10:00
Var? Digitalt via Zoom
Pris? Gratis [Obs begränsat antal platser]

Webbinaret har redan varit och anmälan är stängd.