Optimizely webbinar 3 juni – Hur mår Sveriges webbplatser?


När? Torsdag 3 juni, kl. 10:00-11:00
Var? Digitalt via Zoom

Anmälan dig här via Optimizely/Episerver >>

Om webbinaret

Trendrapporten ”Hur mår Sveriges webbplatser?” tar varje år tempen på utvecklingen av av Sveriges webbplatser. Hur utvecklas svenska webbar i förhållande till ökade förväntningar, och hur har Covid-19 påverkat företags och organisationernas satsningar på de egna digitala kanalerna?

Välkommen till detta webbinar, i samarbete med Web Service Awards, där du bland annat kommer få ta del av:

  • Sammanfattning från trendrapporten ”Hur mår Sveriges webbplatser?”
  • Spaningar och konkreta exempel från utförda undersökningar av webbplatser
  • Tips på hur du maximerar effekten av dina webbplatser med hjälp av modern teknik

Deltagare

Pierre Du Rietz, Web Service Award

Pierre är författare till den årliga trendrapporten Hur mår Sveriges webbplatser. Pierre driver även WSA-bloggen där han tar upp olika trender och insikter från WSAs olika undersökningar och analyser. Via sitt arbete på WSA så har Pierre undersökt och analyserat hur besökarna till tusentals företags, myndigheters och organisationers uppfattar Sveriges webbplatser och intranät.

Mårten Bokedal, Optimizely/Episerver

Mårten är Nordisk Marknadschef på Episerver (snart Optimizely). När han inte själv analyserar och optimerar de egna digitala kanalerna spenderar han en hel del tid med att lyssna till kunders berättelser om hur de använder Episerver för att maximera sin digitala potential.

Anmäl dig här: https://www.episerver.com/se/webinar/hur-mar-sveriges-webbplatser?