Fredagsfika intranät 3 september – Höstuppstart


När? Fredag 3 september, kl. 09:00-10:00
Var? Digitalt via Zoom

Vi på Web Service Award hoppas att du haft en riktigt skön sommar och nu är redo för höstuppstarten och höstens första fredagsfika om intranät.

Fredagsfikat kommer att ledas av  Pierre Du Rietz, Web Service Award. Temat på fredagsfikat är Höstuppstart. Hur planerar ni höstuppstarten för ert intranät? Vad är på gång? Hur ser arbetssituationen ut? Är det samma som under pandemin eller vad händer nu?

Tanken med fredagsfikat är att kunna föra samtal om olika frågor runt intranäten.

”Fredagsfikat är mötet du MÅSTE vara med på om du vill få chansen att diskutera intranät med andra intranätansvariga i Sverige! Fredagsfikat är en träff där alla kan vara med och föra in tankar, åsikter och diskutera. ”Föreläsning” eller ”konferens” i zoom/teams är ganska stelt och enkelriktat. Men det Pierre dragit igång har en helt annan dynamik och närvaro!” – Jesper Bylund, Region Skåne

Det är nu vårt femte fredagsfika och det första efter sommaren. Vi hoppas att du vill vara med. Mötet är kostnadsfritt (även om du får stå för fikat själv :)). För vad kan vara bättre än att starta fredagen med en fika och samtal runt intranätens roll?

OBS Flera fredagsfikan har blivit fullsatta så vänta inte med att anmäla dig 🙂

Fredagsfikat den 3 september har redan varit. Men vi kör ett nytt den 1 oktober kl 0900. Anmälan kommer inom kort här på vår webbplats.