9 september webbinar: Att tänka på inför en upphandling


När? Fredag 9 september 2022, kl. 09:00-10:00
Var? Digitalt via Zoom
Pris? Gratis [Obs begränsat antal platser]

En bra upphandling med tydliga krav och behov underlättar ditt webbprojekt. Välkommen på webbinarium

Det här är ett webbinarium för dig som ska bygga om eller bygga ny webbplats eller intranät. Webbinariet fokuserar på hur du ska tänka kring behov och krav i en upphandling. Med ett riktigt bra underlag kommer leverantörerna även förstå era behov så att de kan lägga sig på rätt pris och ge bra förslag på lösningar.

Under webbinariet går vi dels Pierre Du Rietz, Web Service Award, igenom trender som vi sett i WSAs olika undersökningar. Vad bör du tänka på så att det inte blir fel? Camilla Hallström, Hallström konsult, igenom vad ett bra kravunderlag behöver innehålla för att du ska få ett relevant pris i anbudet. Vi pratar också om hur du kan få en bra struktur på underlagen så att du jämför ”äpplen och äpplen” på inkomna anbud.

Välkomna!

Anmälan är stängt webbinaret har redan varit. Om du är intresserad av se det i efterhand kontakta oss på info@webserviceaward.com

Om Camilla

Över 20 års erfarenhet av digital utveckling gör Camilla Hallström till en uppskattad rådgivare, strateg och coach. Camilla har en bakgrund i att beställa och driva webbprojekt på kundens sida, hon är lärare i CMS samt har innehaft olika roller i digitaliseringsprojekt bl a kravanalytiker. Detta kombinerat med att genomföra många upphandlingar genom åren har skapat en bred kunskapsbas och en mångårig erfarenhet av att hjälpa kunder att formulera sina behov.

Camilla är bra på att lyfta blicken, ser till att helheten går ihop och är en trygg rådgivare hela vägen. Hon håller kunderna i handen under upphandlingsprocessen och ser till att det blir en bra struktur och upplägg på upphandlingsunderlagen.

Om Pierre

Pierre Du Rietz är författare till de årliga trendrapporten Hur mår Sveriges webbplatser och intranät. Pierre driver även WSA-bloggen där han tar upp olika trender och insikter från WSAs olika undersökningar och analyser. Via sitt arbete på WSA så har Pierre undersökt och analyserat hur besökarna till tusentals företags, myndigheters och organisationers uppfattar Sveriges webbplatser och intranät. Pierre är även moderator för Web Service Awards populära digitala fikan runt intranät och webbplatser.