Fredagsfika – Internationella koncerner


När? Fredag 20 september 2024, kl. 09:00-10:00
Var? Digitalt via teams

Välkommen till årets första fredagsfika om intranät för internationella koncerner. 

Eftersom våra digitala special fredagsfikan för koncerner har blivit så lyckade så kommer vi att ordna ett nytt den 20 september.

Tanken med det här fredagsfikat är att kunna föra samtal om olika frågor som rör er som arbetar med internationella koncerner. Vad ska man tänka på med innehåll? Sökarbetet? Arbetssätt? Hur ser det ut för er och hur arbetar andra? Nåt som du funderar över hur andra gjort? Det finns även möjlighet att dela skärm om det är något du vill visa eller diskutera runt ditt intranät.

Det har hänt mer inom intranät och digitala arbetsplatser under de senaste tre åren än det gjort under de föregående 20. Att lyssna på andra och diskutera är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad och följa med i utvecklingen. – Rikard Spålséus, Swedish Match

Du kan läsa de senaste fredagsfika om koncern intranät här:

20 mars – Fredagsfika internationella koncerner

24 november – Fredagsfika internationella koncerner

Redan nu har vi anmälda från Assa Abloy, Alligo, Billerud, Boliden, Electrolux, E.ON, Husqvarna, Nordea, SAS, Scania, SEB, Sinch, Stena Metall, Swedbank, Swedish Match, SWEP, Tele2, Telia, Vattenfall och Volvo Cars. Och fler är på gång. Så missa inte detta!

Mötet är kostnadsfritt (även om du får stå för fikat själv :)). För vad kan vara bättre än att starta fredagen med en fika och samtal runt intranätens roll i internationella koncerner?

Om du inte ser formuläret ovan så anmäl dig via:

https://pages.upsales.com/4095u3ca82552ca974ac98b3651b793b845d2