Om företaget


Web Service Award (WSA) är ett svenskt företag som funnits på marknaden sedan 1999. Vår affärsidé är att mäta styrkor och svagheter hos en webbplats/intranät samt att kunna ge ett index mot liknande sajter. Vi erbjuder kvalitetssäkra metoder för att utvärdera webbplatser och intranät oavsett plattform.

WSA:s undersökningar ger kunskap om vad de faktiska besökarna har för åsikter inom områden såsom användarvänlighet, information, design och kontakt. Genom att utföra hundratals undersökningar varje år har vi byggt upp en unik kunskap om vad som fungerar för att skapa användarvänliga webbplatser. Vi jobbar med verksamheter som företag, myndigheter, organisationer och kommuner runtom i landet. Analysen av de genomförda undersökningarna ger insikt om trender, teknik, besökares behov och diverse fallgropar man kan hamna i, eller undvika. Vi kan hjälpa er!

Kontakta oss för mer information om vad vi kan göra för just dig och din webbplats.

Etik

Vi på Web Service Award följer undersökningsbranschens etiska regler som sätts av fastställs av den internationella organisationen ESOMAR. [Läser mer om de etiska reglerna här>>]

GDPR – Vi på WSA garanterar respondenternas anonymitet och vi lagrar därför inte personuppgifter. [Läs mer m WSA och GDPR här>>]

Vi på WSA är måna om vår miljö och att vara ett schyst företag. Vi har därför upprättat både miljö- och jämställdhetspolicy.

Vi på WSA håller våra anställda högt. Det är de som ryggraden i vår verksamhet. Därför har vi kollektivavtal via IT och Telekomföretagen.

CSR. Vi på WSA tror på kunskap och utbildning. Tyvärr har inte alla samma möjlighet till detta på vår jord. Vi på WSA är därför donatorer till organisationen Make a kid smile. Make a kid smile stödjer flickskolor i Nepal.

WSA är även medlemmar i Stockholms handelskammare 

Vill du veta mer om oss på WSA och våra etiska regler kontakta gärna oss!