Våra tjänster


Digitala kanaler behöver ständigt underhållas och det är då viktigt att man vet hur man skall planera och utvärdera sina digitala projekt för att dels skapa en högre kundnöjdhet, ökad konvertering men samtidigt minska kostnader.

Våra metoder utgår ifrån att ta reda på VEM som besöker era kanaler, VAD deras behov är och VAD de tycker om den digitala upplevelsen. Vi tar också reda på HUR besökarna beter sig, så som vart de klickar, hur de navigerar och vad de inte ser. På så sätt kan Web Service Award leverera en helhetsinsikt om er digitala närvaro.

Våra kunder använder oss dels för att få faktabaserade underlag för sin utveckling av digitala kanaler. Med det underlaget används vi sen ofta som ett konsultativt bollplank under utvecklingsarbetet där vi står för fakta, insikter och är oberoende i processen.

Webbplatser

Webbplatser

Vi är experter på digital analys. Vi hjälper er att ta reda på vad era besökare tycker om er webbplats, ... Läs Mer
Mobilappar

Mobilappar

Vi hjälper er att ta reda på vad era besökare tycker om er mobilapp, vilka behov de har och hur ... Läs Mer
Intranät

Intranät

Ett svart hål eller ett intranät som ger nytta? Vi hjälper er att ta reda på vad era användare tycker ... Läs Mer
Engamemang, facebook, benchmark mellan 5 företag

Sociala medier

Allt fler företag har allt fler sociala medier. I trendrapporten Hur mår Sveriges webbplatser 2016 uppger 87 procent av webbansvariga ... Läs Mer
Utbildningar

Utbildningar

Vi på Web Service Award ordnar regelbundet utbildningar inom webbplatser, intranät och sociala medier. Utbildningarna kan ske både individuellt eller ... Läs Mer