Webbinar: Trendrapport 2016


.flex-video {padding-top:0;height:455px;}

Onsdagen den 11 maj kl 09:00-10:00 så är det webbinar om trendrapporten Hur mår Sveriges webbplatser.

Webbinar: Hur mår Sveriges webbplatser

Välkommen till Web Service Awards webbinar om trendrapporten Hur mår Sveriges webbplatser 2016. Under webbinaret kommer vi att gå igenom resultatet och slutsatser från den djupgående rapporten: Hur mår Sveriges webbplatser – 2016. Grunden för rapporten är Web Service Awards årliga trendundersökning där webbansvariga på företag, statliga verk, kommuner, landsting och organisationer svarat på frågor om hur de arbetar och hur de ser på framtiden. Under 60 minuter går vi igenom de viktigaste som kommit fram från undersökningen.

Tillfällen

  • Onsdagen den 11 maj kl 09:00-10:00

AVSLUTAT