Webbinar 2018-02-08: Trendrapport intranät 2017


Missade du Web Service Awards webbinar om trendrapporten Hur mår Sveriges intranät 2017? Lugn! Webbinaret spelades in och finnas att ses här nedan.

Under webbinaret gick vi igenom resultatet och slutsatser från den djupgående rapporten: Hur mår Sveriges intranät – 2017. Grunden för rapporten är Web Service Awards årliga trendundersökning där intranätansvariga på företag, statliga verk, kommuner, landsting och organisationer svarat på frågor om hur de arbetar och hur de ser på framtiden. Under webbinaret som är runt 60 minuter så gick Pierre Du Rietz WSAs chefsanalytiker, vd, digital strateg, intranätrådgivare och författare till rapporten, igenom de viktigaste som kommit fram från undersökningen.

Webbinaret kördes som ett Skype-möte.

Tillfälle

Torsdagen den 8 februari kl. 09:00 – 10:00

Video