Möt oss på SiteVision CS tour under maj i Örebro, Malmö och Växjö


Vi på Web Service Award brinner för målstyrda, effektiva och nyttoskapande webbplatser och intranät.  Tyvärr så är det en låg andel av Sveriges intranät som är just målstyrda med mätbara mål. En trend som vi vill ändra på!

Det är därför extra kul att vi blivit med bjudna på SiteVision Customer Success Tour 2019 nu under våren. Vi kommer besöka

8 maj – Örebro

22 maj – Malmö

23 maj – Växjö

Från oss på Web Service Award deltar Pierre Du Rietz som berättar om  senaste trenderna gällande intranät. Du får även möta  Fredrik Wackå som berättar om servicebegrepp och intranät samt Falun kommun som visar sitt arbete med deras nya intranät.

Läs mer och anmäl dig via:

https://www.sitevision.se/traffa-oss/2019-04-09-cs-tour-2019.html