WSA on tour: SiteVisiondagarna 15-16 oktober i Örebro


Den 15 -16 oktober är Sitevisiondagarna, den årliga högtidsdagarna för SiteVisions kunder. Under Sitevisiondagarna så erbjuds besökarna talare som Ami Hemviken, en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende och kommunikation, Anne-Marie Eklund Löwinder, en av världens sju nyckelbärare till internet och Magnus Aschan om vår ljusa framtid.

Från Web Service Award kommer Pierre Du Rietz. Pierre kommer att föreläsa om Sätt mål – en trend och metodspaning! Underföreläsningen kommer Pierre att visa på metoder för att komma igång med det viktiga arbetet att sätta mål med sin webbplats och sitt intranät. Läs mer om Pierres föreläsning här: https://sitevisiondagarna.se/talare/foredrag-2019/2019-06-27-satt-mal—en-trend-och-metodspaning

 

Guldhanden

Varje år belönas tre organisationer med SiteVisions egna pris Guldhanden. En kommersiell webbplats, en offentlig webbplats och ett intranät vinner det prestigefyllda priset. Dessa tre organisationer har med hjälp av SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga.

Vinnarna tas fram med hjälp av en jury. I juryn är även i år Web Service Award representarade av Pierre Du Rietz. Övriga jury deltagare är Sara Rösar, Språkkonsulterna, Jonas Söderström, InUse samt Ulrika Sandberg och Anders Korsvall från SiteVision.

Läs mer om Guldhanden här: https://www.sitevisiondagarna.se/4.61cfdeb715a8eb387277a66.html