Fullsatt – Frukostseminarium 29 oktober – Målstyr ditt intranät


När? Tisdag 29 oktober, kl. 08:30-10:00
Var? The Park, Sveavägen 98 2 tr., Stockholm
Pris? Gratis (No show avgift 500 kr)

Frukosten är tyvärr fullbokad!

Web Service Awards trendrapporter om Sverige intranät visar år efter år på stora brister. Ett sådan är att det saknas mätbara mål med många intranät. De är inte heller anpassade efter medarbetarnas behov. Detta är en trend vi vill ändra på!

Ett skäl till att vi vill ändra trenden är att Web Service Awards undersökningar av intranät (och webbplatser) visar på ett klart samband mellan att arbeta metodiskt och lyckas ge ett värde till sina användare.

Konsekvensen av att inte ha mål är även drastisk.
• Blir inte prioriterat av ledningen
• Mindre resurser än önskat
• Lägre värde för användarna
• Risk för att bli en informationskyrkogård

För att visa på metoder att använda så bjuder Web Service Award dig på en frukost om Målstyr ditt intranät. Du kommer även få höra hur Högskolan i Gävle arbetat med sitt nya intranät för att öka nytta för deras medarbetare.

Agenda

0830 – 0900 Registrering och frukost

09:00 -09:30 Sätt mål – en trend och metodspaning!

Pierre Du Rietz från Web Service Award visar på statusen runt mål och metod för Sveriges intranät. Pierre kommer även att visa på olika enkla metoder för att sätta mål och arbeta metodiskt. Detta kommer varvas med goda exempel.

09:30-10:00 Case: Högskolan i Gävle

Möt Veronica Liljeroth, intranätansvarig på Högskolan i Gävle. Veronica kommer berätta om Högskolan i Gävles arbetet med att ta fram ett nytt intranät. Vilka mätbara mål de hade tagit fram inför projektet, vilka effekter det skulle uppfylla samt resultatet med det nya intranätet.

Frukosten är tyvärr fullbokad! 

Du kan maila oss för att vara med på reservlistan

info@webserviceaward.com

Anmäl dig här – fullsatt