Möt vinnarna – 5 mars 2020


När? Torsdag 5 mars, kl. 08:00-10:10
Var? The Park, Sveavägen 98 2 tr., Stockholm / Eller via Live-sändning
Pris? Gratis. Antal platser är begränsat. (No show avgift 500 kr)

 

Torsdagen den 5 mars 2020 ordnar Web Service Award det traditionella eventet: Möt vinnarna av 2019 års Web Service Award-utmärkelse för Sveriges bästa webbplatser/intranät och mobillösningar enligt sina användare. Vinnarna har röstats fram i Sveriges största webbplatsundersökning. Vilket gör priset unikt. Här är det inte proffs som tyckt till utan de som webbplatserna faktiskt vänder sig till, besökarna.

Eventet  Live-sänds  med hjälp av våra utmärkta sponsorer, EpiServer och Sogeti. CMSet och webbyråerna bakom vinnarna.

 

 

Program

08:00 Öppnar portarna för frukost på The Park, Sveavägen 98, 2 Tr i Stockholm.

08:30 Pierre Du Rietz, Web Service Award, inleder med att hälsa välkommen och berätta om utmärkelsen.

08:45  Familjebostäder Porten – kategori Intranät: Mia Wester Carlsson

09:10 Paus

09:25 Länsförsäkringar  – kategori mobilt: Liza Hansson och Emma Nilsson 

09:40 Lantmäteriet – kategori samhällskommunikation: Nina Gillberg och  Daniel Starnberg 

10:05 Avslutar  – Pierre Du Rietz, Web Service Award

 

Eventet har redan varit. Men vi har spelat in Möt vinnarna. När filmerna är klara kommer de ut här på vår webbplats

 

 

Sponsorer

Episerver driver utvecklingen för digitala kundupplevelser – med Nordens mest använda plattform för digital marknadsföring, e-handel och innehållshantering gör vi det enklare att nå resultat på webben. För mer information besök: www.episerver.se

 

Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 21 kontor med totalt 1200 medarbetare. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt. För mer information besök: www.sogeti.se