Inspelning webbinar 201105 – Arbeta målstyrt med din webbplats!


Web Service Awards trendrapporter om Sverige webbplatser visar år efter år på att det för många saknas mätbara mål. Detta vill vi ändra på!

För att visa på metoder att använda så ordnade Web Service Award dig på ett seminarium den 5 november 2020 om att arbeta målstyrt med er webbplats. Du kommer även få höra hur Tillväxtverket arbetar med sin webbplats när de fick uppdraget att administrera korttidsarbete och helt plötsligt möter tusentals företagare i kris.

Agenda

Hur mår Sveriges webbplatser?

Pierre Du Rietz från Web Service Award kommer att dela med sig av resultatet från trendrapporten Hur mår Sveriges webbplatser 2020. Pierre kommer även att visa på olika enkla metoder för att sätta mål och arbeta metodiskt. Detta kommer varvas med goda exempel.

Case: Tillvaxtverket.se – Sköta om en webbplats mitt i en kris

Torill Fagervik, huvudredaktör på tillvaxtverket.se berättar om hur arbetet med webbplatsen ändrades när myndigheten fick uppdraget om att administrera korttidsarbetet. Från att ha varit på väg med nya mätbara mål och ett projekt för förbättringar till att plötsligt stå för mötet med tusentals företagare i kris.

 

När du fyller i  formuläret nedan får du direkt tillgång till en inspelad version av webbinaret

 

Deltagare

Pierre Du Rietz, VD och Chefsanalytiker på Web Service Award.

Pierre var även en av grundarna till företaget. Via sitt arbete på WSA så har Pierre undersökt och analyserat hur besökarna uppfattar Sveriges webbplatser och intranät sen 1999. I sitt arbete har Pierre analyserat tusentals företags, myndigheters och organisationers digitala kanaler.

Pierre är även författare till den årliga trendrapporten Hur mår Sveriges intranät. Pierre driver även WSA-bloggen där han tar upp olika trender och insikter från WSAs olika undersökningar och analyser.

Torill Fagervik, huvudredaktör på tillvaxtverket.se
Torill har jobbat med innehåll på många olika webbplatser, såväl inom privata näringslivet som det offentliga. På Tillväxtverket jobbar hon med en stor grupp redaktörer, en engagerad verksamhet och en välfungerande webbinfrastruktur. Och målgrupper som plötsligt kan ändras.