Möt vinnarna


Fredagen den 17 mars 2017 ordnade Web Service Award ett event med vinnarna av 2016 års Web Service Awards. Vinnarna har röstats fram i Sveriges största webbplatsundersökning med över 150 000 besökare, vilket gör priset unikt. Här är det inte proffs som tyckt till utan de som webbplatserna faktiskt vänder sig till — besökarna.

Eventet spelades in med hjälp av våra utmärkta sponsorer, webbyråerna bakom vinnarna. Nedan kan du se de olika filmerna på vinnarna.

Föreläsningar

Sponsorer


Episerver
Episerver driver utvecklingen för digitala kundupplevelser – med Nordens mest använda plattform för digital marknadsföring, e-handel och innehållshantering gör vi det enklare att nå resultat på webben.


Devcore Logotyp
DevCore är premiumpartner till Episerver och Guldpartner till Microsoft, vi har grymt duktiga och trevliga konsulter med fokus på utveckling i Episerver, SharePoint och Salesforce. Vi har på våra c:a 35 anställda dessutom mycket låg personalomsättning och mycket hög kompetens för integrationer och avancerad utveckling.


NetRelations Logotyp
NetRelations hjälper dig att ta rätt position i den digitala förändringen. Med design som metod och kundupplevelsen i fokus utmanar vi föråldrade strategier och formar nya digitala affärsmöjligheter. Dessa förverkligar vi med en teknisk leverans i världsklass.


Screen Interaction
Creating innovative solutions that affect people’s daily life and transform businesses in a fast changing world.


Valtech Logotyp
Vi brinner för att skapa nya digitala tjänster och upplevelser. Vårt mål är att tillföra något värdefullt både för användaren och för din verksamhet. Gör livet enklare och din affär mer lönsam!


StockholmsHandelskammare