Webbanalytiker sökes!


Vi på Web Service Award håller på att utöka våra produkter och tjänster inom analyser av digitala kanaler. Utöver våra etablerade enkätundersökningar av företags webbplatser, mobilappar och intranät så utför vi allt mer digitala analyser via Google Analytics, heatmaps samt nu nyligen även möjligheten till benchmark analyser av sociala kanaler. Vi söker därför en till webbanalytiker med brinnande intresse av Google Analytics.

 

Möjligheterna att ge våra hundratals kunder marknadens vassaste analyser är enorma och det är riktigt roligt att se de insikter i besökarnas beteende som vi levererar till våra kunder.

 

För att fortsätta hålla högkvalitet till våra kunder så vill vi nu utöka vårt analysgäng med ytterligare analytiker.  Vill du vara med och utveckla vårt företag, våra kunder och framtidens webbplatser?  Hoppas det för det är riktigt roligt. Om du känner att du är rätt för oss så är det några egenskaper som vi tror du besitter.

  • Några års erfarenhet som analytiker eller webbanalytiker.
  • Utåtriktad med social kompetens.
  • Brinna för att alla webbplatser ska ha ett syfte och mål.
  • Intresse och erfarenhet av Google Analytics. Du ska ha jobbat med webbanalys i Google Analytics (eller motsvarande verktyg) och är du certifierad är det ett plus.
  • Tycka det är kul med enkäter och analysera resultatet.
  • Erfarenhet av sociala medier är ett plus.
  • Sen ska du tycka att de är kul att förklara siffror och diagram även för personer som inte är så insatta i statistikens möjligheter.

 

Är du den vi söker? Skicka gärna in din ansökan och CV till pierre.durietz@webserviceaward.com

Har du några frågor om tjänsten?  Det går också bra att maila eller ringa Pierre Du Rietz på 08 673 68 20 (eller via twitter @PierreDuRietz )