Filmer från Möt vinnarna – 20 mars 2024


Onsdagen den 20 mars 2024 ordnade vi på Web Service Award det traditionella eventet: Möt vinnarna av Web Service Award-utmärkelse för Sveriges bästa webbplatser och intranät enligt sina användare. Vinnarna har röstats fram i Sveriges största webbplatsundersökning. Vilket gör priset unikt. Här är det inte proffs som tyckt till utan de som webbplatserna och intranäten faktiskt vänder sig till, besökarna.

Eventet spelades in och du kan här se filmerna från föredragen.

Vi vill tacka våra sponsorer byråerna och CMSen bakom vinnarna: SoleilMetamatrixFröjd, Optimizely och Sitevision

Pierre Du Rietz, Web Service Award, inleder med att hälsa välkommen och berätta om utmärkelsen.

 Folkhögskola.nu – kategori samhällskommunikation: Miriam Steinbach, kommunikatör på Sveriges Folkhögskolor.

Zeta.nu – kategori Kommersiella, Susanna Hedengren, Digitalt ansvarig för Zeta.nu

Collectum intranät – kategori Intranät: Marit Lundström, UX-strateg och Carin Selldén ansvarig för internkommunikation på Collectum


Sponsorer

Metamatrix stöttar dig hela vägen. Vi är specialiserade inom verksamhetsstrategi, digital utveckling och analys. Vi skapar samhällsnytta med användarens behov i fokus.

Soleil. Förändra vardagen vi har till morgondagen alla behöver.

FröjdVi hjälper er lyckas i en digital värld. Vi är en digitalbyrå som skapar hållbara digitala lösningar som konverterar och engagerar.

Sitevision. Den bästa kommunikationen är den som blir av och den som når fram – idag och imorgon. Välj Sveriges mest enkla och omtyckta CMS för webbplatser och intranät, du också.

Optimizely. Maximera er digitala potential! För att skapa enastående digitala upplevelser som förvandlar ditt företag behövs datadrivna beslut, kontinuerliga experiment och ständig utveckling. Optimizely Digital Experience Platform hjälper dig att maximera er digitala potential.