Se filmerna från Möt vinnarna av Web Service Award


Tisdagen den 12 mars 2019 ordnade  vi på Web Service Award det traditionella evenet med vinnarna av 2018 års Web Service Award-utmärkelse för Sveriges bästa webbplatser/intranät och mobillösningar enligt sina användare. Vinnarna har röstats fram i Sveriges största webbplatsundersökning med över 147 000 besökare. Vilket gör priset unikt. Här är det inte proffs som tyckt till utan de som webbplatserna faktiskt vänder sig till, besökarna.

Eventet live-sändes och inspelades med hjälp av våra utmärkta sponsorer, CMSet och webbyråerna bakom vinnarna.

Nu har du möjlighet att se inslagen igen!

 

Föreläsningarna

Sponsorer

Episerver driver utvecklingen för digitala kundupplevelser – med Nordens mest använda plattform för digital marknadsföring, e-handel och innehållshantering gör vi det enklare att nå resultat på webben.

Creuna är Nordens ledande digitala byrå och skapar värdefulla kundupplevelser med hjälp av digitala produkter och tjänster.