Er hamburgare gör mig galen!


Vad gör man när kunderna sågar ens webbplats och ger en ett WSA-index på 37? Med de tuffa insikterna och begränsade resurser, tog sig webbteamet på Riksbyggen an utmaningen att förenkla för besökarna att hitta det de sökte. Suzanne Winting Husén, som då var ansvarig för digitala kanaler på riksbyggen, berättar om arbetet med en mycket låst och svårnavigerad webbplats, och hur de gick från index 37 till 60 på ett år.

Suzannes föredrag hölls på WSA-dagen den 30 januari 2019. Föredraget fick ett snittbetyg på hela 4,8 av 5 möjliga. Ni kommer förstå varför när ni ser föredraget med Suzanne

Om Suzanne

Suzanne Winting Husén har jobbat med digital kundupplevelse sedan början av 2000-talet, som UXare, informationsarkitekt och digital kommunikationsstrateg. Med mångårig erfarenhet från offentlig verksamhet och ett flertal stora webbprojekt, har hon lärt sig att prioritera det som faktiskt gör det enklare för användaren och ger resultat.