Sätt mål – en trend och metodspaning! – SiteVisiondagarna 15-16 okt


Pierre Du Rietz, Grundare och chefsanalytiker på Web Service Award, är med som talare på SiteVisiondagarna 15 – 16 oktober i örebro. Pierre föredrag har rubriken  – Sätt mål – en trend och metodspaning!

”Jag ser fram emot att vara en av talarna på SiteVision-dagarna. Är ett mycket bra evenemang med många bra talare och intressanta kundmöten. Det är extra roligt att i år tala om att sätta mål med webbplatser och intranät. Är ett mycket viktigt ämne som tyvärr har för låg fokus. Kommer därför visa på enkla metoder att använda för att sätta bra och konkreta mål.”  – Pierre Du Rietz.

Läs mer om Pierres föredrag och SiteVision-dagarna här

https://sitevisiondagarna.se/talare/foredrag-2019/2019-06-27-satt-mal—en-trend-och-metodspaning