Boka in WSA-dagen 29 januari 2020 – 20-årsjubileum


Tema: Erfarenhet ger Guld! För tjugonde året i rad arrangerar vi Web Service Award (WSA) dagen den 29 januari 2020 på Nalen i Stockholm. WSA-dagen är Sveriges äldsta årliga webbkonferens.

 

På WSA-dagen mötes över 200 webb- och intranätansvariga från olika företag och organisationer. Dagen kommer att bestå av intressanta föreläsare som tar upp de senaste trenderna varvat med intressanta case. [Se talarna här].

Dagen avslutas med WSA-galan då vi presenterar de webbplatser och intranät som har högst andel nöjda besökare/användare. Av dessa så så utses en i varje kategori till vinnare av den åtråvärda Web Service Award-utmärkelsen. Den enda utmärkelsen som bygger på det som borde vara viktigast, vad besökarna tycker om webbplatsen eller intranätet.

 

Datum: 29 januari 2020
Tid: 13:00, registrering från 12:30
Plats: Nalen
Regeringsgatan 74
Stockholm
Pris: 2 100:-/person exkl. moms  (inklusive mat och dryck)

 

Vi är mycket nöjda över att hela 95 procent av deltagarna skulle rekommendera andra att besöka WSA-dagen 2019.  Vårt mål är att det ska bli ännu fler i år.

Några röster från besökarna

”Det är en bra mix av trendspaning, konkreta tips, igenkänning och nätverkande”

”Lärorikt och inspirerande. Och man får träffa många människor som jobbar i liknande situationer. ”

”Det är oerhört berikande att få hör andras resor, inspireras av föredragshållare som kan sin sak och lära känna hela WSA-teamet. Sedan även trevligt med mingel efteråt. Kanonbra koncept!,”

 

Sponsorer

Företagen som hjälpt tidigare vinnare av Web Service Award-utmärkelsen att vinna.

 

Episerver driver utvecklingen för digitala kundupplevelser – med Nordens mest använda plattform för digital marknadsföring, e-handel och innehållshantering gör vi det enklare att nå resultat på webben.

 

Altran förenklar vardagen för användarna. Vi ökar medarbetarproduktiviteten genom mobila digitala arbetsplatser och intranät. Vi släpper lös kraften i SharePoint och Office 365!

 

SiteVision – Sveriges mest omtyckta CMS för webb och intranät

 

NetRelations är en digital byrå som hjälper dig att utveckla webbplatser, e-handelslösningar och intranät med fokus på kvalitet, användbarhet och affärsnytta.