WSA-dagen 29 januari 2020: 5G – Varför ska jag bry mig?


På WSA-dagen den 29 januari 2020 kommer Anna Martinkari som är Head of Digital på Telia reda ut varför vi ska bry oss om 5G. Vad är det och var är möjligheterna?

 

Om Anna

Anna Martinkari är Telias Head of Digital som ansvarar för att Telias digitala möte med kunderna i alla typer av kanaler. Hon har innan tiden på Telia tillbringat många år inom finansbranschen då hon tidigare haft roller som E-Business Manager på Citi Bank och CDO på Marginalen Bank, och även hunnit med fem år på American Express, innan finans byttes ut mot telekom 2017. Utöver rollen på Telia sitter hon även med som rådgivare i Stockholm School of Entrepreneurships Advisory board. Anna återfanns på en femteplats på Veckans Affärers lista över de 13 mäktigaste digitalisterna 2016.

 

[Läs mer här om WSA-dagen den 29 januari 2020!]