WSA-dagen 2020


Tema: Erfarenhet ger Guld! 20-årsjubileum

För tjugonde året i rad arrangerar vi Web Service Award (WSA) dagen den 29 januari 2020 på Nalen i Stockholm. WSA-dagen är Sveriges äldsta årliga webbkonferens.

På WSA-dagen mötes över 200 webb- och intranätansvariga från olika företag och organisationer. Dagen kommer att bestå av intressanta föreläsare som tar upp de senaste trenderna varvat med intressanta case [Se programmet här].

Dagen avslutas med WSA-galan då vi presenterar de webbplatser och intranät som har högst andel nöjda besökare/användare. Av dessa så så utses en i varje kategori till vinnare av den åtråvärda Web Service Award-utmärkelsen. Den enda utmärkelsen som bygger på det som borde vara viktigast, vad besökarna tycker om webbplatsen eller intranätet.

Det åtråvärda priset för Web Service Award-utmärkelsen är gjord av konstnärinnan Emilia Linderholm. Läs mer om Emilia och årets pris ”En droppe solsken här. >>

 

Datum: 29 januari 2020
Tid: 13:00, registrering från 12:30
Plats: Nalen
Regeringsgatan 74
Stockholm
Pris: 2 100:-/person exkl. moms  (inklusive mat och dryck)

Vi är mycket nöjda över att hela 95 procent av deltagarna skulle rekommendera andra att besöka WSA-dagen 2019.  Vårt mål är att det ska bli ännu fler i år.

Några röster från besökarna

”Det är en bra mix av trendspaning, konkreta tips, igenkänning och nätverkande”

”Lärorikt och inspirerande. Och man får träffa många människor som jobbar i liknande situationer. ”

”Det är oerhört berikande att få hör andras resor, inspireras av föredragshållare som kan sin sak och lära känna hela WSA-teamet. Sedan även trevligt med mingel efteråt. Kanonbra koncept!,”

Vi har nu stängt anmälan. Om du har frågor, kontakta oss gärna.

 

Föreläsningarna

 

Sponsorer

Företagen som hjälpt tidigare vinnare av Web Service Award-utmärkelsen att vinna.

 

Episerver driver utvecklingen för digitala kundupplevelser – med Nordens mest använda plattform för digital marknadsföring, e-handel och innehållshantering gör vi det enklare att nå resultat på webben.

 

Altran förenklar vardagen för användarna. Vi ökar medarbetarproduktiviteten genom mobila digitala arbetsplatser och intranät. Vi släpper lös kraften i SharePoint och Office 365!

 

SiteVision – Sveriges mest omtyckta CMS för webb och intranät

 

NetRelations är en digital byrå som hjälper dig att utveckla webbplatser, e-handelslösningar och intranät med fokus på kvalitet, användbarhet och affärsnytta.