Inspelning webbinar – Hur mår Sveriges Intranät?


Den 19 mars 2020  så höll Pierre Du Rietz, Web Service Award, ett webinar om trendrapporten – Hur mår Sveriges intranät? Under 55 minuter gick Pierre igenom de viktigaste som kommit fram från trendundersökningen. Webinaret spelades in och du kan nu se det igen.

 

När du fyller i  formuläret nedan får du direkt tillgång till en inspelad version av webbinaret

 

Grunden för webbinaret är resultatet och slutsatser från den djupgående rapporten: Hur mår Sveriges intranät. Rapporten bygger på  Web Service Awards årliga trendundersökning där intranätansvariga på företag, statliga verk, kommuner, regioner och organisationer svarat på frågor om hur de arbetar, kvalitén, innehåll och hur de ser på framtiden med sina intranät. [Ladda ner trendrapporten här >>]