Anmäl dig till WSA-dagen 27 januari 2021 – Tema: Digitalt ger Guld!


När? Onsdag 27 januari, kl. 13:00-16:00
Var? Digitalt
Pris? Gratis [Obs begränsat antal platser]

På WSA-dagen mötes webb- och intranätansvariga från olika företag och organisationer. I år kommer WSA-dagen att hållas via Zoom. Dagen kommer att bestå av intressanta föreläsningar som tar upp de senaste trenderna varvat med intressanta case runt årets tema – Digitalt ger Guld!

Se programmet här >>

Dagen avslutas med WSA-galan då vi presenterar de webbplatser och intranät som har högst andel nöjda besökare/användare. Av dessa så så utses en i varje kategori till vinnare av den åtråvärda Web Service Award-utmärkelsen. Den enda utmärkelsen som bygger på det som borde vara viktigast, vad besökarna tycker om webbplatsen eller intranätet.

WSA-dagen är genomförd. Vi tackar för det stora intresset.