WSA-dagen 2021: Zeta – 50 år av goda smakupplevelser


Fernando Di Luca tog olivoljan och de italienska smakerna till Sverige och 1971 lanserades den första oljan från Zeta i butik. Vilka är utmaningarna och hur lyckas man vara lika relevant och användarvänlig för konsumenterna även år 2020. Och vad är nästa steg när vi blickar framåt.

På WSA-dagen den 27 januari kommer Susanna Hedengren som är digitalt ansvarig på Di Luca & Di Luca AB att berätta om deras arbete med Zeta.nu.

Susanna Hedengren är digitalt ansvarig på Di Luca & Di Luca AB. I sin roll ansvarar hon bland annat för utvecklingen av Zeta.nu och Zetas sociala kanaler. Zeta.nu vann bästa webb i kategorin Information & Service 2019 och placerade sig även som en av de fem bästa matsajterna i Sverige på IDG Topp 100.

Anmäl dig och läs mer om WSA-dagen 27 januari 2021 här>>