Optimizely webbinar 27 maj – Hur mår Sveriges intranät? Case Svensk Bostäder


När? Torsdag 27 maj, kl. 10:00-11:00
Var? Digitalt via Zoom

Anmälan dig här via Optimizely/Episerver >>

Om webbinaret

Den digitala arbetsplatsen har för de flesta företag och organisationer under 2020 varit ett fokusområde. Men hur ser den verkliga utvecklingen av intranät ut? Hur mäter du resultatet av internkommunikation och medarbetarengagemang och hur ger vi oss själva rätt förutsättningar och resurser för att skapa en bra medarbetarupplevelse?

Välkommen till detta Optimizely/Episerver webinar där vi på Web Service Award går igenom trender och utvecklingen av intranät i Sverige baserat på vår årliga trendundersökning. Lyssna även till Svenska Bostäder berätta om deras nya intranät och hur de aktivt förbättrar sina medarbetares upplevelse genom att arbeta mer målstyrt.

Under 45 minuter (finns lite tid även för frågor) kommer du bland annat få lyssna till:

  • Hur pandemin påverkat utvecklingen av Sveriges intranät
  • Tips på hur du arbetar målstyrt med ditt intranät
  • Svenska Bostäders arbete mot bättre medarbetarengagemang med hjälp av tydliga effektmål

Deltagare

Benjamin Beyene, Svenska Bostäder

Benjamin Beyene, ansvarig för digitala kommunikationskanaler på Svenska Bostäder Benjamin har de senaste fem åren arbetet med kommunikation och webbutveckling på Svenska Bostäder. Han var ansvarig för utvecklingen av Svenska Bostäders nya intranät som var nominerat till Web Service Awards pris för bästa intranät.

Pierre Du Rietz, Web Service Award

Pierre är författare till den årliga trendrapporten Hur mår Sveriges intranät. Pierre driver även WSA-bloggen där han tar upp olika trender och insikter från WSAs olika undersökningar och analyser. Via sitt arbete på WSA så har Pierre undersökt och analyserat hur besökarna till tusentals företags, myndigheters och organisationers uppfattar Sveriges webbplatser och intranät.

Moderator

Mårten Bokedal, Optimizely/Episerver

Mårten är Nordisk Marknadschef på Episerver (snart Optimizely). När han inte själv analyserar och optimerar de egna digitala kanalerna spenderar han en hel del tid med att lyssna till kunders berättelser om hur de använder Episerver för att maximera sin digitala potential.

Anmäl dig här: https://www.episerver.com/se/webinar/hur-mar-sveriges-intranat