Fredagsfika intranät 2 juli – Dos and don’ts


När? Fredag 2 juli, kl. 09:00-10:00
Var? Digitalt via Zoom

Vi på Web Service Award saknar att ses och vi bjuder därför in till sommaravslutning för fredagsfika via Zoom.

Fredagsfikat kommer att ledas av  Pierre Du Rietz, Web Service Award. Temat på det sista sommarfikat blir Dos and don’ts. Vad är den roligaste saken som du gjort med ditt intranät? Och Vad är ditt största misslyckande?

Tanken med fredagsfikat är att kunna föra samtal om olika frågor runt intranäten.

”Fredagsfikat är mötet du MÅSTE vara med på om du vill få chansen att diskutera intranät med andra intranätansvariga i Sverige! Fredagsfikat är en träff där alla kan vara med och föra in tankar, åsikter och diskutera. ”Föreläsning” eller ”konferens” i zoom/teams är ganska stelt och enkelriktat. Men det Pierre dragit igång har en helt annan dynamik och närvaro!” – Jesper Bylund, Region Skåne

Det är nu vårt fjärde fredagsfika och det sista innan sommaren. Vi hoppas att du vill vara med. Mötet är kostnadsfritt (även om du får stå för fikat själv :)). För vad kan vara bättre än att starta fredagen med en fika och samtal runt intranätens roll?