Webbinar 28 september 2021: Hur mår Sveriges webbplatser?


När? Tisdag 28 september, kl. 09:00-10:00
Var? Digitalt via Zoom
Pris? Gratis [Obs begränsat antal platser]

Välkommen till Web Service Awards webbinar om trendrapporten Hur mår Sveriges webbplatser 2021?

Under webbinaret kommer Pierre Du Rietz, Web Service Award att gå igenom resultatet och slutsatser från den nyss släppta rapporten: Hur mår Sveriges webbplatser 2021. Grunden för rapporten är Web Service Awards årliga trendundersökning där webbplatsansvariga på företag, statliga verk, kommuner, regioner och organisationer svarat på frågor om hur de arbetar, kvalitén, innehåll och hur de ser på framtiden med sina webbplatser. Under webbinaret går vi igenom de viktigaste som kommit fram från undersökningen. Det kommer även finnas utrymme för frågor.

Anmäl dig här: