Fullbokat – 1 oktober – Fredagsfika intranät


När? Fredag 1 oktober, kl. 09:00-10:00
Var? Digitalt via Zoom

Fullbokat – Fredagsfikat 1 oktober är tyvärr fullbokat. Kontakta info@webserviceaward.com för att vara med på reservlistan

Välkommen till fredagsfika för intranät.

Tanken med fredagsfikat är att kunna föra samtal om olika frågor runt intranäten. Hur ser det ut med mål för intranätet? Vilken är intranätet roll? Hur ser organisationen bakom ut? Hur gör man ett sökbart intranät? Är några av de frågor som kan komma upp när vi samlas över ett digitalt fika och diskuterar intranät.

”En mycket trevlig start på dagen. Intressanta ämnen och en imponerande bredd på deltagarna. En ynnest att få ta del av tankar och lösningar från både näringsliv, kommuner och myndigheter. Intranät som är en viktig del av internkommunikationen är en central del i verksamheten, som alltid kan skruvas på och bli bättre. Ser fram emot nästa tillfälle.” – Christina Söderlund, Novamedia Sverige AB / Postkodlotteriet

”Tack för en proffsigt genomförd fredagsfika! Ser fram emot nästa gång!” – Annika Lineskär, Skatteverket

”Utmärkt forum för idéer och nya kontakter!” – Henrik Betnér, SKB

”Bra start på fredagen. Tack för många intressanta problemställningar men ännu fler intressanta lösningar som berättades under fikat” – Anne Sahlin, Friskis&Svettis

”Bästa mötet på månaden!” – Jesper Bylund, Region Skåne

Det är nu vårt sjätte fredagsfika och det andra efter sommaren. Vi hoppas att du vill vara med. Mötet är kostnadsfritt (även om du får stå för fikat själv :)). För vad kan vara bättre än att starta fredagen med en fika och samtal runt intranätens roll?

Fredagsfikat är tyvärr fullbokat. Kontakta info@webserviceaward.com för att vara med på reservlistan