Webbinar 26 oktober: Hur mår Sveriges webbplatser?


När? Onsdag 26 oktober, kl. 09:00-10:00
Var? Digitalt via Zoom
Pris? Gratis [Obs begränsat antal platser]

Välkommen till Web Service Awards webbinar Hur mår Sveriges webbplatser 2022?

För att svara på frågan kommer Pierre Du Rietz, VD och Chefsanalytiker, Web Service Award luta sig mot resultatet från trendundersökningen Hur mår Sveriges webbplatser 2022. Grunden för rapporten är Web Service Awards årliga trendundersökning där webbansvariga på företag, statliga verk, kommuner, regioner och organisationer svarat på frågor om deras arbetssituation, hur det ser ut med resurser, om det finns mål, verktygen bakom webbplatsen, kvaliteten på sina webbplatser, hur de följer upp arbetet samt hur de ser på framtiden med sina webbplatser. Pierre kommer även att varva detta med resultatet från utförda WSI-undersökningar av webbplatser för att se hur besökarna uppfattar webbplatserna. Massa intressant statistik och slutsatser utlovas.

Det kommer även finnas utrymme för frågor.

Webbinaret har tyvärr redan varit. Kontakta gärna oss om du är intresserad av inspelningen. Till kontaktsidan >>

Om Pierre

Pierre Du Rietz är VD och Chefsanalytiker på Web Service Award. Pierre är även en av grundarna till företaget. Via sitt arbete på WSA så har Pierre undersökt och analyserat hur besökarna uppfattar Sveriges webbplatser och intranät sen 1999. I sitt arbete har Pierre analyserat tusentals företags, myndigheters och organisationers digitala kanaler. Pierre arbetar även som strateg och rådgivare åt ett antal olika organisationer.

Pierre är även författare till den årliga trendrapporterna Hur mår Sveriges webbplatser/intranät. Pierre driver även WSA-bloggen där han tar upp olika trender och insikter från WSAs olika undersökningar och analyser.