2 december – Fredagsfika intranät


När? Fredag 2 december 2022, kl. 09:00-10:00
Var? Digitalt via Zoom

Välkommen till fredagsfikat om intranät. Tanken med fredagsfikat är att kunna föra samtal om olika frågor runt intranäten. Vad är på gång? Hur ser arbetssituationen ut? Nått som du funderar över hur andra gjort? Det finns även möjlighet att dela skärm om det är något du vill visa eller diskutera runt ditt intranät.

”Tack för idag. Mycket intressant, jag har antecknat massor med bra idéer inför vår ombyggnad av vårt intranät.” – Pierre Widing, Humana

”Hjärtligt tack för trevliga och givande möten och diskussioner!” – Marit Karlsson, Norrtälje Energi.

Stort tack! Jättekul att vara med och bra modererat” – Rikard Spålséus, Swedish Match

Stort tack för intressant och tankeväckande samtal idag! Vi ses om en månad!” – Marie Aneer – Polismyndigheten

”Tack för en proffsigt genomförd fredagsfika! Ser fram emot nästa gång!” – Annika Lineskär, Skatteverket

Tack för ett fint sammanhang och intressanta inspel!”  – Emma Danielsson, Lunds Tekniska Högskola

Stort tack för er input. Går nu starkare in i projektet.” – Mona Wallin, Gnesta kommun

Vi har nu kört fredagsfika i över ett år och vi hoppas att du vill vara med oss på vårat digitala fika nu i december. Mötet är kostnadsfritt (även om du får stå för fikat själv :)). För vad kan vara bättre än att starta fredagen och hösten med en fika och samtal runt intranätens roll?

Vi har nu kört fredagsfika i över ett år och vi hoppas att du vill vara med oss på vårat digitala fika nu i oktober. Mötet är kostnadsfritt (även om du får stå för fikat själv :)). För vad kan vara bättre än att starta fredagen och hösten med en fika och samtal runt intranätens roll?