18 juni webbinar: Säkra ditt webbprojekt från vanliga misstag


Ett av sex planerade webb- och intranätsprojekt blir inte av. Tyvärr blir inte heller alla genomförda projekt lyckade. Hur kan du förbättra oddsen för att ditt nästa projekt går i mål – och uppfyller målsättningarna?

Hur blir ditt webbprojekt ett av de lyckade? Självklart finns det en hel del kunskap och flera vanliga fallgropar som du enkelt kan parera – bara du vet om dem.

Pierre Du Rietz, vd och chefsanalytiker på analysföretaget Web Serivce Award som årligen undersöker och analyserar hur besökare uppfattar Sveriges webbplatser och intranät. Under det här webbinariet delar Pierre generöst med sig av tips och råd baserade på fakta från ett stort antal utförda undersökningar och WSA-rapporter.

Webbinaret hålls av Sitevision och anmälan sker via:

https://go.sitevision.se/l/232852/2024-06-05/282lxqb