Dashboards – få en överblick över er data!


Det är mycket vanligt att ha flera digitala kanaler utöver sin webbplats. Trendrapporten Hur mår Sveriges webbplatser 2016 visar att 87 procent av alla företag/organisationer har en Facebooksida, 81 procent har en Youtube-kanal, 68 procent har en twitter-kanal och 68 procent har LinkedIn sidor för att nämna några. Men hur får man en bra överblick över vilka värden de digitala kanalerna ger?

 

Vi på Web Service Award kan hjälpa er att få en effektivare överblick och insikt i de olika digitala kanalers effekt genom att skräddarsy vyer/dashboards åt er!

 

Dashboard

 

Genom att ta ut nyckeldata från era olika digitala kanaler så som Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin, Instagram, webbplatsen men även nyhetsbrevs verktyg som tex Mailchimp så kan ni på ett samlat ställe får en bra visuell presentation av er trafikdata i realtid. Se exemplet ovan.
Innehållet i dashboarden kan även förändras (dra ifrån eller lägga till) när speciella händelser eller aktiviteter har behov av speciell uppföljning.

 

Web Service Award är partner till Klipfolio och kan hjälpa er med setup, drift, förändring/utveckling allt efter era behov.

 

Intresserad? Kontakta oss så berättar vi mer!

Intresserad av att få en bättre överblick av era digitala kanaler? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälp dig och din organisation att ta fram dashboards åt er. Antingen via telefon 08 673 68 40 eller här på vår webbplats»