Miss Mary of Sweden lyfter vardagen


Miss Mary of Sweden har för första gången genomfört en WSI-undersökning 2020. En av de viktigaste insikterna de fått i undersökningen är att upplevelsen och förväntningar på en webbsida kan skilja sig så mycket mellan olika målgrupper.

– … och att utmaningen i att tillgodose de olika målgrupperna inte kan underskattas, lägger Jörgen Sandström till.

Jörgen är e-handelsstrateg och berättar att Miss Mary of Swedens webbsidas viktigaste funktion är att hjälpa kvinnor att få en lite bättre vardag.
– Det kan vi göra genom att hjälpa dem hitta underkläder som är så bekväma, att de inte behöver tänka på sin bh en enda gång under dagen. För att den bara sitter och gör det den ska.

Nu ska de ta till sig av de punkter i undersökningen där de inte nådde till 100% och fokusera mer på dem.

För att utvecklas och förbättra webbplatsen läser de alla kommentarer från kunderna och har regelbundna workshops där de diskuterar vad de kan bli bättre på.

Hur säkerställer ni att ni är på väg åt rätt håll?
– Vi har inte bara en egen syateljé i Borås, utan också kundtjänst sitter under samma tak, svarar Jörgen. Vårt e-handelsteam sitter några meter ifrån de som är närmast våra kunder; produktutvecklare, designers, sömmerskor och kundtjänstmedarbetare. Vi lyssnar så mycket vi kan till våra kunder och vi AB-testar jättemycket.

Miss Mary of Sweden gör det mesta inhouse och deras e-handelsteam består av AD, formgivare, copywriter, webbanalytiker, CRM och systemutvecklare. Målgruppen är kvinnor som har svårt att hitta en riktigt bra bh och som vill ha en bh som, sitter bra och håller länge.

Finns det särskilda krav på er webbplats som andra kommersiella webbplatser inte har?

– Det är en komplex produkt vi säljer som faktiskt kan ha en stor inverkan på livskvalitet, svarar Jörgen. Det är viktigt att ge mycket utrymme till djup information om BH:ar, hur man hittar sin storlek och vad man ska tänka på för att de ska sitta riktigt bra och bekvämt.

Deras största utmaning är, enligt Jörgen, att tillmötesgå de olika och varierande krav och förväntningar som deras kunder har.

Just nu är de mitt i ett byte av e-handelsplattform. Covid innebär givetvis en utmaning i att de inte kan träffas, varken inom arbetsgruppen eller med sina leverantörer.


Hur ser framtiden ut?

– Vi gör allt vi kan för att hjälpa så många kvinnor som möjligt hitta sin perfekta BH så de kan fokusera på sina egna mål, istället för att kanske gå och störa sig på, dra och justera sin BH titt som tätt hela dagen, avslutar Jörgen.

Vinnarna av årets Web Service Award utses den 27 januari på WSA-dagen. [Läs mer om WSA-dagen och prisutdelningen här>>]

Läs intervjuer med övriga nominerade här >>