Event 27 april – Intranätets roll i den moderna organisationen


När? Onsdag 27 april, kl. 12:00-13:00
Var? Consid – Kungsgatan 2, Stockholm & digitalt

Välkommen att lyssna på hur SBAB arbetar med intranätet som verktyg för att stärka medarbetarkulturen och öka engagemanget i organisationen.

Den 27 april bjuder Consid in till ett lunchevenemang om vilken roll intranätet spelar i dagens moderna organisationer. Lyssna till Monica Sandgren, Ansvarig Internkommunikation på SBAB, som berättar om hur intranätet har en kulturbärande funktion i verksamheten och vilka KPI:er som används som styrmedel.

Det blir även ett panelsamtal om intranätets roll i framtiden och dess relation till andra system och verktyg inom den digitala arbetsplatsen. I panelen medverkar Monica (SBAB), Alexander Gustafsson (Consid), Johan Nilsson (Sitevision) och Pierre Du Rietz (Web Service Award).

När, var & hur?

Detta event hålls fysiskt hos oss på Consid i Stockholm på Kungsgatan 2, där vi har ett begränsat antal platser. Det kommer också att sändas digitalt. Välj om du vill delta fysiskt eller digitalt när du anmäler dig. Om du väljer att delta fysiskt ingår lunch. Det finns ett begränsat antal fysiska platser, därför tillåter vi maximalt två personer från samma organisation att delta fysiskt.

Monica från SBAB kommer inleda med en presentation, därefter kommer du få lyssna till panelen som behandlar temat under moderering av Martin Edenström, regionchef Consid Stockholm.

Sista anmälningsdag för fysiskt deltagande är den 24 april. För digital anmälan finns ingen sista anmälningsdag.

Vad kommer jag att lära mig?

Under denna lunchdragning med efterföljande panel kommer du bland annat att lära dig:

  • Vilken roll intranätet har i den moderna organisationen
  • Hur ett effektivt intranätsprojekt kan gå till
  • Framgångsfaktorer vid framtagande av ett intranät

Anmälan både för plats och digitalt sker på Consids webbplats: https://consid.se/event/intranatets-roll-i-den-moderna-organisationen/