Möt vinnarna av Web Service Award – 20 mars 2024


När? Onsdag 20 mars, kl. 09:00-11:00
Var? Digitalt
Pris? Gratis [Obs begränsat antal platser]

Onsdagen den 20 mars 2024 ordnar Web Service Award det traditionella eventet: Möt vinnarna av 2023 års Web Service Award-utmärkelse för Sveriges bästa webbplatser och intranät enligt sina användare. Vinnarna har röstats fram i Sveriges största webbplatsundersökning. Vilket gör priset unikt. Här är det inte proffs som tyckt till utan de som webbplatserna och intranäten faktiskt vänder sig till, besökarna.

Vi vill tacka våra sponsorer: SoleilMetamatrixFröjd, Optimizely och Sitevision

Program

09:00 Pierre Du Rietz, Web Service Award, inleder med att hälsa välkommen och berätta om utmärkelsen.

09:10 Folkhögskola.nu. Sveriges Folkhögskolors webbplats Folkhögskola.nu vinnare i kategori samhällsinformation. Talare: Miriam Steinbach, kommunikatör på Sveriges Folkhögskolor. Läs mer om Miriams föredraget här>>

09:40 Paus

09:45 Zeta.nu. Di Luca & Di Lucas webbplats Zeta.nu är vinnare i kategori kommersiella webbplatser. Talare: Susanna Hedengren är digitalt ansvarig på Di Luca & Di Luca AB. Läs mer om Susannas föredrag här>>

10:15 Paus

10:20 Collectum – Intranät. Collectums intranät är vinnare i kategori bästa intranät. Talare: Marit Lundström, UX-strateg och Carin Selldén ansvarig för internkommunikation på Collectum. Läs mer om Marit och Carins föredrag här>>

10:50-11:00: Summering

[Om du inte kan se formuläret ovan så anmäl dig via https://pages.upsales.com/4095u10c0ef087067469caa50d55b1e6afa93]


Sponsorer

Metamatrix stöttar dig hela vägen. Vi är specialiserade inom verksamhetsstrategi, digital utveckling och analys. Vi skapar samhällsnytta med användarens behov i fokus.

Soleil. Förändra vardagen vi har till morgondagen alla behöver.

FröjdVi hjälper er lyckas i en digital värld. Vi är en digitalbyrå som skapar hållbara digitala lösningar som konverterar och engagerar.

Sitevision. Den bästa kommunikationen är den som blir av och den som når fram – idag och imorgon. Välj Sveriges mest enkla och omtyckta CMS för webbplatser och intranät, du också.

Optimizely. Maximera er digitala potential! För att skapa enastående digitala upplevelser som förvandlar ditt företag behövs datadrivna beslut, kontinuerliga experiment och ständig utveckling. Optimizely Digital Experience Platform hjälper dig att maximera er digitala potential.