Vinnare 2013


Web Service Award har sedan år 2000 premierat de sajter som har den högsta andelen nöjda besökare. Vinnarna för år 2013 tog emot priset på Nalen tisdagen den 28 januari 2014.

Information & Service

ICA Banken

icabanken_2013_thumbnail

Juryns motivering:

Det är en webbplats besökarna verkligen tycker om. Webbplatsen hjälper besökarna genom mycket bra kontaktmöjligheter och har ett välkomnande språk som visar att man är här för att hjälpa besökarna. ICA Bankens besökare rekommenderar webbplatsen till andra vilket man kan förstå!

Läs mer »

Övriga nominerade:

Samhällskommunikation

.SE

iis_2013_thumbnail

Juryns motivering:

Webbplatsen har mycket nöjda besökare inom alla delområden; användarvänlighet, kundservice, innehåll och design. Sajten är lättnavigerad och stabil. Besökarna hittar lätt och är nöjda med informationen de får via webbplatsen .SE.

Läs mer »

Övriga nominerade:

E-handel

Jotex

jotex_2013_thumbnail

Juryns motivering:

Webbplatsen gör det lätt för besökarna att hitta, dels genom kategorisering och dels via sökfunktion- och filtrering. Enligt besökarna har webbplatsen mycket bra produktbeskrivningar. Sajten har varit en av de nominerade 5 år i rad! Jotex.se är ett föredöme bland E-handelssajter.

Läs mer »

Övriga nominerade:

Vinnare i Intranät

Advokatfirman Vinges intranät

vinge_2013_thumbnail

Juryns motivering:

Användarna tycker att informationen är uppdaterad, lätt att förstå och relevant. Sajten har en struktur som är enkel och logisk, man hittar lätt det man söker. Det är ett intranät som ger sina användare en stor nytta i det dagliga arbetet.

Läs mer »

Övriga nominerade:

Mobil/App

Länsförsäkringar App

lansforsakringar_iphone

Juryns motivering:

Det är en stilren APP med enkel design som tilltalar besökaren och gör den lätt att använda. Det är en APP som utvecklas och erbjuder fler tjänster till användarnas stora glädje. Man har mycket nöjda besökare. Med Appen har man alltid banken tillhands och kunderna gillar det.

Läs mer »

Övriga nominerade:

Hedersutmärkelser:

Hedersutmärkelsen Bästa förbättrare går till den webbplats som har lyckats med att öka sitt Web Service Index/andelen nöjda besökare mest av alla undersökta sajter i respektive kategori.

Bästa förbättrare – Information och Service

Svenska Bostäder, www.svenskabostader.se

Bästa förbättrare – E-handel

Sembo, www.sembo.se

Bästa förbättrare – Samhällskommunikation

Socialstyrelsen, www.socialstyrelsen.se

Bästa förbättrare – mobilsajt/app

Aftonbladet