WSA-dagen 2020: Anna Martinkari


Föredrag: 5G – Varför ska jag bry mig?

På WSA-dagen den 29 januari 2020 redde Anna Martinkari som är Head of Digital på Telia ut varför vi ska bry oss om 5G.

”Jag kommer att prata om 5G, och försöka demystifiera vad det innebär –  med syfte att sprida pepp och engagemang för en teknik som kommer att möjliggöra och öppna en myriad av spännande nya världar & möjligheter. Vad vi på Telia ser som våra fokusområden, vilka våra ”kompisar” är och dela med mig av vad vi har på gång, framförallt på B2B sidan.

Ett G till , vad kommer det göra för skillnad ?  Ja det hoppas jag att alla som lyssnar kommer att ha koll på.” – Anna Martinkari om sitt föredrag.

 

 

Annas föredrag hölls på WSA-dagen den 29 januari 2020. [Läs mer här om WSA-dagen 2020!]

Om Anna

Anna Martinkari är Telias Head of Digital som ansvarar för att Telias digitala möte med kunderna i alla typer av kanaler. Hon har innan tiden på Telia tillbringat många år inom finansbranschen då hon tidigare haft roller som E-Business Manager på Citi Bank och CDO på Marginalen Bank, och även hunnit med fem år på American Express, innan finans byttes ut mot telekom 2017. Utöver rollen på Telia sitter hon även med i styrelsen i IAB och i Finska Postverket, POSTI och har varit  affärsrådgivare i Stockholm School of Entrepreneurships Advisory board. Anna återfanns på en femteplats på Veckans Affärers lista över de 13 mäktigaste digitalisterna 2016.