Jotex: Inspirerande och säker handel


Huvudsyftet för Jotex webbsajt är att kunna ge sina kunder en chans till inspirerande, tydlig och säker handling. Jotex.se vill attrahera personer som vill inreda sina hem med trendiga produkter – till rätt pris!

Hur mäter ni om målgruppen är nöjd med innehåll och funktion?
– I första hand frågar vi våra kunder, svarar Annika Höglund som är marknadschef på Jotex. Vi har också ett avancerat mätinstument som visar oss hur kunderna agerar.

Jotex har funnits på nätet i många år och försäljningen ökar stadigt för varje år som går. Ett sätt att förbättra sig är att använda sig av WSI-undersökningen.

– Vi går noga igenom den för att lära oss var vi måste bli bättre, berättar Annika. Den blir sedan en del av underlaget för kommande utveckling.

Vem ansvarar för innehållet på Jotex?
Det är Markus Danielsson som är Jotex e-commerce manager.

Idag är det cirka tre personer som arbetar aktivt med innehållet på webben. Men till sin hjälp har de också internetavdelningen på Red Cats Nordic. Det är också de som sköter det tekniska underhållet och driften av Jotex.se.

Varför tror ni att ni är nominerade i denna kategori?
För att vi alltid strävar efter att inspirativt och enkelt erbjuda produkter för heminredning. Och så klart för att vi har helt fantastiska kunder.

Jotex vann i kategorin E-handel – WSA 2011.