WSA-dagen 2016


WSA-dagen2015

För sextonde året i rad arrangerade vi Web Service Award (WSA) dagen den 27 januari 2016 på Nalen i Stockholm. WSA-dagen är Sveriges äldsta årliga webbkonferens.

På WSA-dagen kommer du att möta över 300 webb- och intranätansvariga från olika företag och organisationer. Dagen består av intressanta föreläsare som tar upp de senaste trenderna varvat med intressanta case.

Dagen avslutas med WSA-galan då vi presenterar de webbplatser och intranät som har högst andel nöjda besökare/användare. Av dessa så kommer en i varje kategori utses till vinnare av den åtråvärda Web Service Award-utmärkelsen. Den enda utmärkelsen som bygger på det som borde vara viktigast, vad besökarna tycker om webbplatsen eller intranätet.

Läs mer om eller se videos från tidigare WSA-dagar här på vår webbplats.

Vi är även mycket nöjda över att hela 93 procent av deltagarna skulle rekommendera andra att besöka WSA-dagen. Vårt mål är att det ska bli ännu fler i år.

Pst glöm inte att boka in den 27 januari i din kalender.