WSA-dagen 2019: Texten på webben – mer än SEO och CTA


Annasara Jaensson, Språkkonsulterna. De flesta av oss vet att det är viktigt med sökoptimering och call to action på webbsidor – men texter på webben kan göra så mycket mer. Annasara delar med sig av kunskaper om text som hjälper dig att hjälpa dina besökare.

Lyssna på Annasaras föredrag på WSA-dagen den 30 januari 2019. [Läs mer och anmäl dig till WSA-dagen här >>]

Om Annasara

Annasara Jaensson, examinerad språkkonsult i svenska, är en erfaren föreläsare och utbildare inom klarspråk och skrivande i olika medier.

Annasara har även varit expertrådgivare och drivande i flera större språkprojekt, till exempel på Länsstyrelsen i Stockholm och Upplands-Bro kommun. Dessutom är hon en av skribenterna bakom nya csn.se.

Annasara arbetar på byrån Språkkonsulterna.