Case: Zeta.nu – 50 år av goda smakupplevelser


Zeta.nu har fått Web Service Award-utmärkelsen för Sveriges bästa webbplats 2018 och 2020. Det är en sajt besökarna verkligen tycker om att besöka. På Web Service Award-dagen 2021 berättade Susanna Hedengren, digitalt ansvarig på Di Luca & Di Luca AB, om utvecklingen av deras webbplats. På föreläsningen, se video nedan, tog hon upp Zetas utmaningarna för att lyckas vara relevant och användarvänlig för konsumenterna men även vad nästa steg är när de blickar framåt.

Web Service Awards uppdrag

Web Service Index-undersökningar. För att mäta av hur användarna uppfattar zeta.nu och hur webbplatsen står sig mot andra företag utförs årligen en webbplatsundersökning med WSI-metoden. Utöver resultatet så får även Zeta reda på vilka de prioriterade områdena är för att vässa webbplatsen ännu mer.

NPS-undersökningar. Zeta gör regelbundna NPS-undersökningar på webbplatsen. Vi NPS får Zeta reda på om besökarna skulle rekommendera webbplatsen till andra. Web Service Award gör NPS mätningar åt en rad olika företag/myndigheter och har byggt upp ett NPS-index vilket göra att Zeta får benchmark-värden för sitt NPS-resultat.

Intresserad att höra mer om hur vi arbetar tillsammans med Zeta och hur vi kan hjälpa er?