WSA-dagen 2015


Tema: Från Rörligt till Guld!

För femtonde året i rad arrangerade vi Web Service Award (WSA) dagen den 28 januari 2015 på Nalen i Stockholm. WSA-dagen är Sveriges äldsta årliga webbkonferens.

I år blev det en resa i det rörliga och ljudets tecken varvat med intressanta Case. Inspirationsföredragen handlade framförallt om hur man kan stärka sin information och nå ut till fler via flera olika kanaler. PÅ WSA-dagen fick vi även ta del av de senaste trenderna inom webb, mobilt och e-handel.

På kvällen var WSA-galan då vi presenterade vilka som har de bästa webbplatserna enligt de som räknas, besökarna och kunderna. Det blev en mycket inspirerande dag med föredrag om teknik, kommunikation och presentationer av olika Case.

I år slog vi vårt tidigare deltagarrekord, det var ungefär 300 webb/intranätansvariga från olika företag och organisationer som deltog.Hela 93 procent av deltagarna skulle rekommendera andra att besöka WSA-dagen

Vi på Web Service Award är stolta över att kunna arrangera WSA-dagen för att ge dig inspiration, energi och kunskap i ditt arbete med webbplatsen, intranätet och mobila sajten. Missade du dagen eller vill se den igen? Lugn vi filmade hela eventet och du har här möjligheten att igen se hela dagen/kvällen eller delar av den.

Föreläsningarna

Programpunkterna

Se hela programmet

Några röster om WSA-dagen 2015

”Talarna är inspirerande och de senaste trenderna presenteras på ett tydligt och pedagogiskt sätt.”

”Det är överlag ett bra arrangemang, med inspirerande seminarium.”

”Inspiration, glädje och lite guldkant är aldrig fel. :)”

”Intressanta seminarier, inspirerande att höra hur andra arbetar med sin webb.”

”Bra forum för branschfolk och inspirerande seminarier!”

”Alltid intressanta talare och så är det mkt intressant med redovisningen av index och resultatet av årets mätningar”

Hela 93 % av deltagarna skulle rekommendera andra att delta på WSA-dagen!